maanantai 22. helmikuuta 2016

23.2.2016

Huomenia täältä peiton alta! Kohta nousen aamukahville. Sitten toivotavasti nukun vielä. Eilen en neulonut ollenkaan. Otin kyllä käsityön kyläreissulle mukaan, mutta siinä tuli sitten muuttuva tekijä, joten tikkuukset jäi. Oli eilen aika vauhdikas päivä; luuri soi kuumana ja sitten käytiin kaupoilla ym. Piti osallistua taas moneen asiaan. Illalla oli pakko ottaa päikkärit, loppui akasta sähkö kesken! Heräsin vasta ysin jälkeen. Muru oli heilutellut jo poikien kanssa moottorisahaa ja sitten katsottiin yks kreisikomedia, joten sai kyl nauraa! Niin, muru pisti mun vanhan parisängyn palasiks. Ennen jouluahan haettiin mulle uus kotimainen jenkkisänky.
Markkinoolla.fi päivitys on edennyt liki sataan tuotteeseen. Viimeks oon lisäilly lankoja. Sain taas huomata, että vaikka huutikseen olen langat joskus päivittäny, niin nyt tuli vastaan jo kaksi tuotetta jotka olivat tippuneet omia aikojaan pois myynnistä! Jos myyn siellä yli tuhatta erilaista tuotetta, niin on todella vaikea seurata mitkä on myynnissä ja mitkä ei, ja joskus huutis jopa monistaa myyntikohteita! Aikunkiva!
Tilasin eilen kaupalle mainostarrat, mitä liimailen esim. kirjekuoriin. Tiedän vanhasta kokemuksesta aikas pitkälti mitä hankin mistäkin. Ajattelin myös askarrella ihan itse pieniä mainoslahjoja. Ennen suosin mainoskyniä, mutta tällä kertaa toimin toisin.
Eilen kauppa olisi saanut tilauksen ulkomailta, mutta ne hirveät postikulut... Verkkokaupan pitäisi kansainvälistyä, mutta kylläpä se on niin että Suomessa tehdään kaikki yrittäminen maataloudesta muuhun yrittämiseen perin vaikeaksi! Silti työttömiä kannustetaan yrittämään. Ei ymmärrä! No, onneksi tämä kyseinen asiakas poikkeaa välillä Suomessa ja lupasi poiketa asiaan.
Lumentulo sais jo riittää!!! Ensin odotin sitä lunta että pääsisin hiihtämään ja sitten sairastuin enkä lopulta ole uskaltanut hiihtää ollenkaan. Toissailtana olin piitkäästää aikaa pienellä kävelyllä. Eipä oikein kulkenut... Suosta olis jälleen noustava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti