lauantai 20. helmikuuta 2016

Sitä sun tätä

Kuten blogini otsikko kertookin, niin se sisältää käsityöasiaa ja asian vierestäkin. Nyt tulee sitä asian vierestä-osastoa.

Olen ollut nyt kaksi kuukautta langanostolakossa ja olen hyvin tyytyväinen saavutukseeni. Ei ole ollut pahemmin kiusauksiakaan ja varastot ovat huvenneet muutaman gramman. Juuri tällä hetkellä ei ole niin ollut inspiraatiota ja energiaa neulomiseen. Odotetaan rauhassa että inspis palaa. Keskityn siinä välissä muihin asioihin. Niin ja rokotuksesta huolimatta tullut pienoinen flunssa on sotkenut kuvioita, enkä ole lenkillekään päässyt viikkokausiin.

Työtahti tulee jatkossa olemaan aikas kova. Siinä ohessa olen keväällä menossa järjestyksenvalvoja peruskurssille rakkaani kanssa. Siitä oli puhetta jo viime vuonna. Ohessa aloitan yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisen. Ja jos poweria piisaa niin opiskelen vieläkin lisää. Jotain ajatuksentynkää on. Vaikkakin opiskelu on raskasta, niin uuden tiedon päivittäminen on myöskin antoisaa ja piristävää.

Minulla on roikkunut tuo oma toiminimi matkassa vuodesta 2007. Aluksi olin liiankin palavan innostunut siitä ja haahuilin sitä sun tätä. Kursseille ilmoittautuessani jo huomasin että minulta puuttuu kaikki suunnitelmallisuus, tavoitteet ja seuranta. Elikkäs kurinalaisuutta ja suunnitelmallisuutta lähden hakemaan mm. Minulla oli verkkokauppa, jossa oli liki 3000 artikkelia myynnissä. Sitten tuli siviilielämässä sellaiset keitokset vastaan, että suljin kauppani ja harrastin vain pienimuotoista myyntiä huuto.netissä. Siis nimenomaan HARRASTIN. Ei oikein ollut aikaa ja jaksamistakaan. Tai muut asiat vaati enemmän sitä aikaa. Juuri nyt elämä on paremmin balanssissa ja olen ryhtynyt laittamaan asioita yksi kerrallaan kuntoon. Olen vuosien varrella kokeillut pienimuotoisesti erilaisia verkkokauppapohjia ja löytänyt niistä vikaavikaa. Joko toiminnallisuudessa tai näkyvyydessä. Joskus koitin Finqua, mutta menetin hermoni sen kanssa. Nyt palasin Finqun pariin ja päätin opetella sen, olihan siellä mulla tunnuksetkin valmiina. Tuli vaan hirveät synnytystuskat yhtenä yönä ja se kauppa ja sen uusi nimi puristui ulos! Halusin uudistua kokonaan, joten uusi domain on pohojalaasittain www.markkinoolla.fi. Kauppa vaati runsaasti pohjatöitä kulisseissa ja nyt se on ollut vajaan viikon ihan aukikin ja noin 80 tuotetta olen saanut päivitettyä sisään. Eräskin tavara vielä odottaa käsittelyä! Olen vain kulkenut hyllyjen välissä ja ihmetellyt että mistäköhän päästä aloittaisin... Mutta: tämä on osa tulevaisuuttani, opintojani, ja haluan saada kaupan alkuun ennenkä opinnot vaativat enemmän aikaani. Minulla on sitten loppuelämä aikaa päivitellä sitä.

Miten kauppa sit liittyy Tikkuukseen? Myyn siellä myös rakastamiani lankoja, näitä tekemiäni käsitöitä ja muutenkin ajattelin muokata tätä blogiani enemmän myös muuta kuin käsitöitä sisältäväksi. Eli jatkossa voi pukata ulos ihan mitä vaan! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti