maanantai 7. maaliskuuta 2016

7.3.2016

Sain nukkua niin pitkään kuin halusin. Itse asiassa olin vähän "takussa". Ja sitä rataa päivä jatkuikin; toiset ihmiset hieman koettelivat hermoja. Se ei johtunut minusta itsestäni ja siihen tulokseen olen tullutkin, että useinmiten se on ulkopuoliset asiat jotka päiväni pilaa. Nooh, rauhoittelin hermojani lepäämällä ja kuuntelemalla hengellisen ohjelman.

Yritykseeni menin setvimään satoja sähköpostiviestejä monen päivän lorvimisen jälkeen. Etsin yhden hukkuneen laskun, täytin koululaisten papereita, laskutin, etsin tavaroita, pakkasin, laitoin tavaraa myyntiin hieman lisää markkinoolla.fi -verkkokauppaani. Postissa tuli uudet tarrat kaupalle.

Iltapäivällä setvin yhä erästä asiaa, johon minun piti puuttua kun asianomaiset itse eivät saa asioitaan hoidettua! Hain tyttären koulusta ja hoidimme postitukset ja kauppa-asiat. Esikoinenkin ilmoitti tulevansa yllättäin kotiin.

Illemmalla olin taas koneella. Ohessa setvin pyykkikasaa, sytytin takan, vedin pari puhelua...miten ihmeessä tuntuukin että aina puolella Suomella on mulle asiaa?!? Viestiä pukkas whatsapissa ja tekstareissa ja mesessä...vastasin osaan...

Illalla loimottelin takkatulen ääressä sohvalla, heiluttelin netin välityksellä tyttäreni ystävälle Intiaan, kattelin vasta löytämääni Alfa-kanavaa, neuloin rannekkeet melkein valmiiksi, juttelin lasten kans ja opettelin kännykällä taas tekemään jotain uutta. Lisäksi minua kysyttiin kuskiksi Keskiselle joku päivä, Tupperikutsuille tulevaisuudessa, ehdotettiin tutustumista uuteen ihmiseen joka tulee tänne päin töihin jne, jne. Eipähän päivistäni aktiviteettia puutu, eikä ole yksinäistäkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti