tiistai 1. maaliskuuta 2016

Jyväskyläpäivä

Lapsihan on terve kun leikkii! Eka kuva on eilisillalta, jolloin tyttäreni lahjoi meidät pimeässähohtavilla rannekkeilla. Kuvassa kaksi ihmistä käsikkäin.

Tänään oli kymmenen tunnin reissu, kun kävimme Jyväskylässä muuttamassa tyttäreni omaan vuokra-asuntoon. Ensiksi aamulla kotona tavaraa pakettiauton perä täyteen. Matkalla oli vähän lipoosta ja perä alkoi heittelehtiä pari kertaa. Perille osattiin hyvin uudelle asunnolle ja kaikki muut saatiin hissillä neljänteen kerrokseen, paitsi sänky, joka matkusti rappusia pitkin. Kyläilimme myöskin vanhan papan luona, jonka kotona tyttäreni sai asua ekat kuukaudet. Mies on toiminut 25 vuotta kansanedustajana ja olin kyllä itseäni viisaammassa seurassa, mutta kumpikin nautti keskustelusta. Mies osoittautui vieläpä sukulaiseksikin! Sitten tyhjäsimme taas kuorman tyttären asunnolle ja sen jälkeen suunnistimme keskustaan syömään. Sitten ostettiin tyttärelle hylly Jyskistä ja ruokatarvikkeita Prismasta. Muruseni osti mulle neljä kerää Seiskaveikkaa, kun itsehän olen ostolakossa. :-D

Kotimatkakin meni ok ja minähän neuloin autossa. Loppumatkasta alkoi jo hämärtää. Poikkesimme vielä Keskisellä ruokaostoksilla. Kotiin tuliaisia koirankeksejä myöten!

Kaupungissa oli mukava käydä, mutta siellä oli liikaa autoja, ihmisiä, kauppoja. Minä ainakin väsyn paljouteen. Miten ihanaa olikaan nähdä Etelä-Pohjanmaan tutut maisemat ja tulla kotiin! <3

Niin ja postissa oli tullut markkinoolla.fi verkkokaupalle uutta matskua, jota laitan tilaajalahjaksi mukaan jokaiseen tilaukseen. Jääköön se tässä salaisuudeksi mitä se on! ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti