perjantai 4. maaliskuuta 2016

Tampereella

Perjantaina ajateltiin järjestää lapsille vähän lomaohjelmaa ja lopulta kaikki viisi läsnäolevaa lastamme lähtivät mukaan Tampereelle, vaikka alunperin osa meinasi jäädä kotiin. Se tarkoitti sitä että koiratkin lähtivät reissuun mukaan. Vettä ja vesikippo vaan, vähän ruokaa ja puruluita. Hyvin se meni, kunhan kukin aina vähän vuorollaan hoiti ja ulkoilutti koiria. Oikeastaan vain ruokailujemme ajan koirat olivat päinsä.

Mennessä oli tosi rauhallinen liikenne ja hyvä talvikeli. Minä suunnistin ja navigoin koko matkan. Ensin tietysti Lielahden lankamaailmaan. Kultani oli luvannut piristää minua uusilla langoilla. Valitsin parit puikot, sekä huivi- ja sukkalankoja.

Sitten Ikeaan, jossa kiertelimme kolmeen pekkaan. Mukaan tarttui minulla tietokonealustaa, keittiöhärpäkettä ja leikkuulautaa, kynttiläjuttuja ja ihana pinkki lamppu. Rahaa meni vain 42 e, mistä olin itsekin yllättynyt!

Sitten Ideaparkiin, jossa söimme Raxissa. Porukkaa ja hälinää oli liikaa. Muutenkin taso paljon huonompi kuin Seinäjoen Piikissä. Mahat tuli täyteen kumminkin. Myöhemmin vedimme vielä pehmikset. Pari tuttua naamaa tuli vastaan. En ostanut mitään, kun ei ollut mitään tarvetta. Rakkaani löysi Dresmannin alesta housupuolta. Sain hänet kokeilemaan ihan uusia värejäkin. Myyjä kehui toimintaamme ja kaikki olimme iloisia. Tyttäreni viihtyi ostoskeskuksessa aika pitkäänkin ja teki löytöjä.

Kotimatkalla oli hitaampi liikenne. Poikettiin Apsilla kahvilla ja Kirjatorilta ostin vielä yhden keittokirjan.

Loistava päivä kaikkien mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti