sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Järkkärikurssii

Otin ja vedin täs rakkaani kans viiden päivän tehokoulutuksen kansalaisopistossa järkkärikurssilla. Rakkaani sai matskut etukäteen ja ehti lukea yli 100-sivuisen materiaalin kolmesti läpi, minä töin tuskin kerran kurssin lomassa. Se oli kolme iltaa ja kaksi täyttä päivää.

Homman aloitti palomies ja osittain ne asiat olivatkin minulle entuudestaan tuttuja. Vielä tutumpaa oli ensiapu-osuus, mutta kertaus on aina paikallaan. Loput neljä päivää mentiin kokeneen poliisin/kouluttajan johdolla ja tykkäsin kyllä tosi paljon. Oli niin paljon mielenkiintoisia tarinoita elävästä elämästä.

Tänään viimeisenä päivänä teimme käytännön voimankäyttöharjoituksia ja oli mukava pistää rakkaani polvilleen aika pienillä nikseillä. ;-) Lisäksi sain sovittaa käsirautoja hänelle. Lopuksi oli tentti ja vaikka kysymykset tuntuivat kinkkisiltä, niin läpihän se meni. :-)

Näillä näkymin jatkamme saman kouluttajan ja porukan kanssa voimankäyttökursseilla ensi kuussa. Pikkuisen on vielä auki se että menenkö kaasunkäyttökurssille.

Minut yllätti jotkut asiat, kun en edes tiennyt tarkalleen mitä odottaa. Esim. järkkärin virkamiesasema, sekä oikeudet ja velvollisuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti