maanantai 28. marraskuuta 2016

Tökkii!!!

Täs on vähän tökkinyt käsitöiden kanssa. Puikoilla on tummasävyiset sukat, joiden silmukoita minun on vaikea nähdä. Monitehoista huolimatta käytän välillä tiimarilaseja apuna nähdäkseni paremmin. Sitten tilatut Muumisukat lensi kans huilaamaan parin purkukerran jälkeen. Se on vaan niin etten minä tykkää suuremmalti kirjoneuleista.
Ja koirulini varasti jälleen kerran eilen yhden kerän ja levitti sen eteisen lattialle. Onneksi sen sai aika suileesti kerittyä.

Vaaliprojektit ovat edenneet suotuisasti ja olemme saaneet lisää ehdokkaita. Minua pyydettiin laatimaan esite ja nyt olisi istuttava koneelle ähräämään sen parissa ja muutaman muunkin projektin. KD-lehdessä oli mainittu minun ehdokkuuteni. 

Tytär täytti 18 vuotta ja sai ajokortin kertalaakista. Äitinä vähän hirvittää talvinen autoilu. Itse olin viikonloppuna kuskina tyttären kaveriporukalla Seinäjoella, enkä ole ehkä ikinä autoillut yhtä järkyttävässä säässä. Mutten halunnut myöskään laskea kokemattomia rattiin. Kaikki meni lopulta hyvin ja tyttärellä oli mieluisat juhlat.

Kuvassa on kihlaruusuja. Ja toisessa kuvassa mun tekohammasprojekti on edennyt! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti