tiistai 3. tammikuuta 2017

Porkkananpurijan päiväkirja päivä 3

Hyvin tässä on menty jo kolmatta päivää samalla systeemillä ja lenkilläkin olen käynyt jäästä, lumipyrystä ja pakkasesta riippumatta ja painokin on kääntynyt toivotusti laskuun. Sitä minä ihmettelen miten sivulliset suhtautuu projektiin. Monesti itsekin laihat on eniten vastaan ja sanovat että riittää jo. Vaikka teen tätä terveyssyistä ja mieheni tueksi, niin silti kohtaan vastustusta. Se tavoite, johon tähtään, on BMI-indeksini normaalilukemien ylärajoilla, mutta tilastojen mukaan minulle terveellisin lukema. Ja silti se on 14-15 kg enemmän kuin nuorena painoin. En todellakaan tavoittele kuuta taivaalta tai epärealismia. Minulta kysyttiin, että tätäkö sä haluat? Että oletko sitten tyytyväinen? Vastasin, etten tiedä miltä minusta tuntuu sitten. Anorektikkoa minusta ei tosin saa. Tää on mun oma projekti ja toivoisin kunnioitusta siihen.

Toinen, mihin saan neuvoja ja kommentteja, on politiikka. Tuntuu että pitäisi kieroilla, jyrätä kyynärpäätaktiikalla ja ostaa ääniä. Mutta kun en tunnista itseäni noista. Olen se mikä olen, vikoineni päivineni, enkä yritäkään esittää että tietäisin kaikesta kaiken. Haluan välittää ihmisistä muulloinkin kuin vaalien alla. Että hyvin nöyrällä ja pienellä asenteella olen matkassa. Se riittäköön.

Humoristisesta puolesta sananen, niin kastepastorini Jimmy on Persoona isolla Peellä. Hänet valittiin Suomen rumimman tatuoinnin omistavaksi henkilöksi. Nyt hänen hormoonihuuruisen isän odotuspäiväkirjansa on saanut suuren suosion netissä/mediassa. Suosittelen oikeesti lukemaan sitä, mikäli haluatte nauraa. Jimmyn ittensä elämästä kertoo Tästä Poikki-kirja. Lukemisen arvoinen sekin ja löytyy omasta kirjahyllystäni. Että vakavia tosikoota tällaaset uskovaaset! Jimmyn saarnoista löytyy aina sekä huumoria että opetusta. Voisin luultavasti kuunnella melkein päivän putkeen samoilla sijoilla. Hienoa, että ihmisillä on erilaisia lahjoja. Jokainen tehköön sitä missä on hyvä ja voihan sitä aina välillä kokeilla jotain uuttakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti