sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Sytomyssy 5/2017 ja muutakin..

Pieni jännitys oli ilmassa, että pääsisinkö minä suunnitellulle Helsingin reissulle pitkänä perjantaina flunssan takia. Tokenin kuitenkin sen verran, että pääsin kihlattuni sukulaisvierailuille mukaan. Kävimme siis kummitädin luona Pasilassa ja kummisedän luona Paloheinässä.

Menomatkalla valmistui muutenkin viittä vaille valmis ollut sytomyssy nro 5. Lankana Novita Puro Batik. Menomatkalla löytyi myöskin My Boschi-pipokirja ABC Tiiriö Hämeenlinna ja kummitädiltä löytyi perinnöksi pienten lasten neulekirja.

Illalla meitä ajelutettiin jopa Porvooseen, jossa olin halunnut aina käydä. Se oli todellinen ihana yllätys siihen päivään!

Lauantaina seilasimme merellä ihmettelemässä Helsingin edustan maisemia 1,5 tuntia. Se oli jälleen yllätys itsellemmekin, tartuimme vain tilaisuuteen kun sellainen löytyi. Sen jälkeen katselimme Kauppatorilla, Tuomiokirkolla ja ortodoksikirkolla, jonne emme valitettavasti päässeet sisään.

Kotimatkalla pysähdyimme Hyvinkäällä ja sieltä Citymarketista poimin mukaani pari kerää Jenkka-lankaa. Olin nähnyt sitä vain kuvista.

Päästyämme takaisin Alavudelle, tervehti meitä kotoisasti pääsiäiskokot. Oli minulla tyystin erilainen pääsiäinen kuin koskaan ennen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti