keskiviikko 23. elokuuta 2017

Lohtulankoja

Juu, juu, tiiän, olin tuhma ja ostin taas lankaa! Nämä on oikeesti lohtulankoja, kun taas yks poikanen lensi pesästä ja toinen lähti poikkeemaan ulkomailla ja minä täällä olin suru puserossa! Ostin siis piristääkseni mieltäni väreillä.

Eka vyyhti on Biscotteyarnsilta Kanadasta. Siellä olis kaikkee superihanaa, muttei nyt kaikkee kerralla pysty hankkimaan! Tää oli eka kerta tilata sieltä ja tuli nopeasti suoraan postilaatikkoon. Ja tietäisin monta ihanaa tilauspaikkaa ympäri maapalloo, mutta kun on tullirajat!

Kaksi seuraavaa vyyhtiä on Bulgariasta. Fiveyarns on yritys, jossa eräs nainen näitä värjäilee. Aivan ihania myöskin, tuli Postiin nopeasti ja sain silmukkamerkin kaupanpäälle.

Kolmas ostoserä on sitten AdLibrikseltä, jossa oli kovat alennukset ja paketti tuli ilmaiseksi Ärrälle. Socki-sukkalankaa olen tilannut monesti ja koitin nyt ottaa vähän eri sävyjä. Sitten on noi kaksi isompaa erää puuvillalankaa. Niistä ajattelin tehdä itselleni neuletakkeja joku päivä. Voi vaan kun olisi aikaa olla ja tehdä näitä kaikkia jutskia!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti