torstai 28. syyskuuta 2017

Regia Digital Color

Heh, tätä lankaa ihailin nettikaupoista iät ja ajat, justiinsa sellaista mis on keltaistakin. Sitten Lankakamarin nettikauppa ilmoitti lopettavansa ja munhan oli ihan pakko tilata, kun sain puoleen hintaan!

Langan sävy on Login Color ja sukkien koko on 42.

Ja sitten ihan toista asiaa... Mulla on jo muutaman viikon ollut autokuume. Olen selannut autotallit, autotiet, autokauppojen nettisivut... Pyytänyt tarjouksia... Jollei ole kolahtanut, niin olen jättänyt hetikohta sikseen. Olen miettinyt merkkiä, mallia, tilantarvetta, kulutusta, kiihtyvyyttä, vuosimallia, hintaa, väriä...

Maanantaina kävin Jyväskylässä koeajamassa erään auton. Se oli Toyota Auris farkku hybridi. En ole omistanut Toyotaa, automaattia, saatikka hybridiä. Olihan se ihan erilainen ajaa. Kuitenkaan se auto ei ollut mun juttuni.

Pappa rupesi sanomaan, että mikset saman tien ostais uutta autoa. No, kävin eräässä liikkeessä pyytämässä tarjouksia, mutta korko oli liian korkea.

Sitten kysyin toisesta ja se alkoi natsata. Tänään tein autokaupat ja minulle tulee ihan uusi Toyota Auris hybridi farmari kahden kuukauden kuluttua, punaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti