keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Kuulumisia

Minulla oli hyvä suunnitelma olla nyt lomalla oikeassa rytmissä, mutta eipä siinä kauaa mennyt, kun kiepsahdin taas tavanomaiseen yötyörytmiin. Siksipä en auringonpaisteessa pihalle ehdi ja öisin olen parhaimmillani.

Minulla on erittäin sairas lapsi täällä kotona. Kuume kävi liki 40 asteessa ja lääkäri totesi talven tyyppivirukset ja poika sai erittäin kalliin lääkekuurin! Onneks lämpö on nyt laskusuunnassa.

Pakkanen on paukkunut - 20 asteen molemmin puolin. Sellainen alkaa olla koirillekin vähän kylmää. Nostelevat tassujaan. Nyt ei ole tullut käytyä lenkillä sen takia.

Sijoituspuolesta sananen, niin nostin Nordnetin superrahastosta varani ulos ja ostin lisää Nordeaa, kun halvalla sai. Siellon ihan kivat osingot tulossa nyt maaliskuussa. Ajattelin ruveta käyttämään superrahastoa puskurirahastona. Sinne voi sijoittaa vaikka 15 e kerrallaan ja tuotto on parempi kuin pankkitilillä. Kuluja ei mene. Sitkun saan sopivan summan kasaan, otan ne ulos ja ostan haluamiani osakkeita. Minulla oli tänään muuten ajatuksena ostaa Teliaa, mutta se lähtikin nousuun. Sit ajattelin Pihlajalinnaa, mutta sekin lähti kipuamaan. Ja minähän en tunnetusti jaksa koko päivää odotella! Tulevaisuudessa haluan varmaankin Fortumia lisää.

Aika monta turhaa rahareikää olen jo tällä nuukailulla tukkinut. Kaupassa mietin tarkasti mitä hankin. Itse asiassa yritän välttää kauppoja. Ja samalla myyn ylimääräistä tavaraa pois kotoa. Sijoitan kaiken mahdollisen. Kuvassa yksi myyntikohde.

1 kommentti:

  1. Enjoyed reading through this, very good stuff, regards.

    VastaaPoista