lauantai 28. heinäkuuta 2018

Toinen LR-tilaus saapui

Tämä tilaus tuli tuossa jo muutama päivä sitten, mutta helteen pehmittämät aivoni eivät saaneet tekstiä aikaisemmin ulos!

Ensimmäisessä kuvassa on kahden kuukauden satsi juotavaa aloe veraa. Settinä saa halvemmalla. Asiakas pystyy verkkokauppani kautta tilaamaan suoraan kotiin tuotteita 5,90 euron kiinteillä toimituskuluilla. Minun kauttani pystyy myös hankkimaan jälleenmyyjä-tunnukset, jolloin voi tilata edullisemmin omaan käyttöön tai myyntiin.

Seuraavassa kuvassa on kapseleita naisten vaihdevuosivaivoihin. Ne sisältävät mm. puna-apilaa. Luonnonmukainen konsti. Setissä nämäkin edullisemmin.

Kolmannessa kuvassa on perustuotteita jokaiseen kotiin. Eli käsirasvaa, kasvovoidetta ja aloegeeliä.

Neljännessä kuvassa on tehotuotteita joka huusholliin. Esim. Emergency Spray sopii haavanhoitotuotteeksi tai auringonpolttamalle iholle. Verkkokaupassa on hyvin selitetty tuotteiden kohdalla kaikki asiat. Itse aivan innoissani testailen. Huomasin jo, että geeli laski hyvin turvotusta silmistä.

Sitten minä vielä testaan purkkaa, joka on jännänmakuista, ripsiväriä, puhdistusvaahtoa ja meikkivoidetta. Viimeksimainitusta tykkäsin heti. Pysyi tosi hyvin kunnossa, vaikka hikoilin kovasti töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti