maanantai 6. elokuuta 2018

Lappajärven kesäteatterissa

Perjantaina minulla oli hääpäivä ja mieheni halusi yllättää minut. Suunta oli Lappajärven kesäteatteriin, jossa olimme neljä vuotta sitten kolmansilla treffeillämme. Matkalla näkyi sateenkaari ja sateli ajoittain. Kun palasin ekoilta treffeiltämme, näin myös sateenkaaren ja ajattelin, että tästä tuleekin jotain. Nyt tuli siis kotoisa ja turvallinen olo.

Meidän piti olla yli tuntia ennemmin paikalla lunastaaksemme ennakkoliput. Paikkamme olivat ylhäällä keskellä. Sadekin väistyi ja ilta oli mitä kaunein. Ehdimme juoda rauhassa nisukahvitkin.

Näytelmänä oli Rakkauden autokorjaamo. Mukana mm. Heikki Silvennoinen, Viivi Pumpanen ja Ville Pusa. Täytyy sanoa, että kyllä hyvä näyttelijä on hyvä näyttelijä. Viivin taidoista en edes tiennyt, osasi laulaakin. Näytelmä oli meille napakymppi, sekä miehelleni että minulle oli siinä sopivaa. Nauraa sai tosi paljon, pärskyin omia aikojanikin, ja se on mielestäni juuri kesäteatterin tarkoituskin.

Monia tuttujakin näkyi. Näin erään sukulaiseni noin yli kolmenkymmenen vuoden jälkeen. Hän ei tuntenut minua enää.

Kotimatkalla kävimme sillä grillillä kuin silloin joskus. Aikoinaan suutelimme siellä toisen kerran. Eväät söimme kuvankauniissa Lappajärven maisemissa. Autossa kuuntelimme Retroa. Oli kerrassaan ihana ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti